Haberler

Ataç, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Abone Ol

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, vatandaşlarla bir araya geldiği ev ziyaretlerine Ertuğrulgazi Mahallesi'nde devam etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, vatandaşlarla bir araya geldiği ev ziyaretlerine Ertuğrulgazi Mahallesi'nde devam etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde İnan Apartmanı sakinleriyle bir araya gelen Ataç, Zeliha Ötkün Seyhan'ın evine konuk oldu.

CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şenyaşa ile Eruğrulgazili kadınlarla sohbet eden Ataç, bölgede artık alt ve üst yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamlanması ile yeni projelere yatırım yaptıklarını belirterek, Ertuğrulgazi'de yapılan Su Sporları Merkezi ile bölgenin öneminin artacağını kaydetti.

Ataç, "Türkiye'nin sayılı su sporları merkezinden biri olacak tesis, kapalı ve açık yüzme havuzları, sinema ve etkinlik salonları ile tamamı akıllı, enerjisini güneşten alacak çevreci bir bina olacak" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Ataç, İnan Apartmanı sakinlerinden 75 yaşındaki Ayşe Ertürk ve 81 yaşındaki İsmail Ertürk çiftini ziyaret etti. Tekerlekli sandalye kullanan Ayşe Ertürk ile sohbet eden Ataç, apartman sakinlerine misafirperverliklerinde dolayı teşekkür etti.

Ev sahibi Zeliha Ötkün Seyhan ve İnan Apartmanı sakinleri Ataç'a ziyaretten dolayı teşekkür etti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Ertürk Tepebaşı Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title