Haberler

Atakum Belediye Başkanı Burma, Down Sendromlu Çocuklarla Buluştu

Abone Ol

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Samsun Spor, Eğitim ve Tanıtma Vakfı (SAMSEV) ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) "Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı" kapsamında hazırladığı, Down Sendromlu Çocukların Judo Eğitimi İle Rehabilitasyonu” adlı projesine katılan çocuklarla bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma,  Samsun  Spor, Eğitim ve Tanıtma Vakfı (SAMSEV) ile  Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (OKA)  "Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı" kapsamında  hazırladığı,  Down Sendromlu Çocukların Judo Eğitimi ile Rehabilitasyonu" adlı projesine katılan çocuklarla bir araya geldi.

Deniz Kafe'de düzenlenen etkinlikte çocuklarla  yakından ilgilenen Bu,"  Burada gördüğüm tablo eğitimin önemini bana bir kez daha anlatmış oldu. Bu konuda çok önemli mesafe alındığını görüyorum. Bu konuya eğilen sivil toplum örgütlerini, emek verenleri kutluyorum. Sizler çok zor bir işi başarıyorsunuz,.  Toplumda pek çok insan ve sosyal sınıf var. Ama ne olursanız olun, engellilik her an insanın başına gelebilir.  Atakum içinde engelli kardeşlerimizin de olduğu her kesime yönelik mekanlar, yerler düzenledik" dedi.

SAMSEV Başkanı Rüştü Araboğlu ise, sosyal sorumlukları projesine destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Metin Burma Karadeniz Samsun Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title