Haberler

Atakum'da Bayramlaşma

Abone Ol

Kurban Bayramı Dolayısıyla Atakum Belediyesi'nde Düzenlenen Bayramlaşma Töreninde Devlet-millet Kaynaşması Yaşandı. Atakum Belediyesi Hizmet Binasında Gerçekleştirilen Bayramlaşma Törenine AK Parti Atakum Belde Teşkilatı, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Personeli, Daire Müdürleri ve Vatandaşlar Katıldı. Milletçe Kurban Bayramı'nı İdrak Etmenin Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirten A...

Kurban Bayramı dolayısıyla Atakum Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde devlet-millet kaynaşması yaşandı. Atakum Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Atakum Belde Teşkilatı, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye personeli, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Milletçe Kurban Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Sabrın, yardımlaşmanın, merhametin, dayanışmanın ne kadar güzel ve önemli olduğunu bir kez daha anladık" dedi.

(SAM-SA)

21.12.2007 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title