Haberler

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'ne Övgü

Abone Ol

Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'ni Gezen Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, "Eğitim Adına Büyük Bir Yatırım. Tek Kelime ile Bayıldım" Dedi.

Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'ni gezen Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, "Eğitim adına büyük bir yatırım. Tek kelime ile bayıldım" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ile birlikte merkezi gezen Nevzat İspirli, merkezi eğitim adına yapılan büyük bir yatırım olarak nitelendirdi. Merkezi gıpta ile gezdiğini dile getiren Nevzat İspirli, "Tek kelime ile merkeze hayran kaldım. Eğitim ve vatandaşların kullanacakları alanlar en ince ayrıntısına varıncaya kadar düşünülmüş. Akla gelebilecek bütün incelikler düşünülmüş. Bunun için başta başkanımızı ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum" diye konuştu. Özellikle kütüphaneye hayran kaldığını vurgulayan İspirli, "Ben öğrenci olsam asla kütüphaneden çıkmazdım. Merkezin içerisinde yer alan resim, müzik, satranç ve etüt sınıflarında öğrencilerimiz faydalanacaklardır. Eğitim ve öğretim adına yapılan her türlü faaliyete Milli Eğitim Müdürlüğü olarak destek ve katkı vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

(SAM-SA)

08.06.2007 13:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title