Haberler

Atakum, Karadeniz'in Yeni Metropol İlçesi Olacak

Abone Ol

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Atakum Beldesinin İlçe Olmakla Samsun'un Yeni Metropolü Olacağını Belirterek, Atakum'un Karadeniz Bölgesi'nin En Önemli Cazibe Merkezi Haline Geleceğini Kaydetti.

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Atakum beldesinin ilçe olmakla Samsun'un yeni metropolü olacağını belirterek, Atakum'un Karadeniz Bölgesi'nin en önemli cazibe merkezi haline geleceğini kaydetti.

Başkan Adem Bektaş, göreve başladıkları günden bu yana ortaya koydukları çalışmalar ile Atakum'u 'Samsun'un göz bebeği' haline getirdiklerini ve Atakum ve Atakumlu ile oluşturdukları sevgi bağı ile Atakum'da her işin üstesinden gelecek sinerjiyi elde ettiklerini vurguladı. Bektaş, “Atakum Belediyesi, yeni düzenlemeler ile hizmet ağını ikiye hatta üçe katlayarak, önümüzdeki yıllarda Samsun'un ve Karadeniz'in en çok isminden bahsedilen belediyesi haline gelecek. Atakum'da çok önemli ve kalıcı projeleri gerçekleştirdik. Kısa zamanda ortaya koyduğumuz yeni hizmet binamız ile hiç kimsenin hayal dahi edemeyeceği bir işi geçekleştirmiş olduk. Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi sadece Samsun'un değil, Karadeniz'in en büyük ve en önemli projelerinden birisidir. Bu projenin hayata geçmesi ile Atakum'u Samsun'da bir eğitim ve kültür merkezi haline getirdik. Çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirecekleri bir kütüphane, internet ağı ile onlara yeni ve ikinci bir okul hazırladık. Almış olduğumuz tepkilerin çok olumlu olması çalışma azmimizi daha da arttırarak yeni çalışmalarımız için bizleri harekete geçirecek heyecanı veriyor. Çünkü bizim için en önemli şey yapmış olduğumuz işin belde halkımız tarafından kabul görmesidir" dedi Adem Bektaş, Atakum'un ilçe olması ile ortaya çıkacak yeni haritanın kendileri için çok önemli bir avantaj olacağını da söyleyerek, “Atakum ilçesinin sınırlarını çok yakından bildiğimiz için yeni katılacak beldelerin ne tür hizmetlere ihtiyacı olduğunun da farkındayız" diye konuştu.

(SAM-SA) 24.02.2008 15:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title