Haberler

Atça Belediyespor'da Ergin'de Son Aşamaya Gelindi

Abone Ol

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Atça Belediyespor, İncirliova Belediyespor’un sol kanat oyuncusu Ergin Berge’yi transfer etmek için son aşamaya geldi.

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Atça Belediyespor, İncirliova Belediyespor'un sol kanat oyuncusu Ergin Berge'yi transfer etmek için son aşamaya geldi.

İlk olarak askerdeki Salavatlı Belediyespor'un eski oyuncusu Erhan Öztürk'ü transfer eden Atça Belediyespor, sol kanata da Ergin Berge'yi transfer etmek istiyor.

Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz, Erhan'ın pivot santrafor özelliğine sahip olduğunu hatırlattı. Erhan'ın indirdiği toplardan yararlanmak istediklerini kaydeden Karadeniz, "İkinci yarıda Erhan'ın indirdiği toplardan yararlanmak istiyoruz. Ergin, de hızlı bir oyuncu. Transferde son aşamaya gelindi" dedi.

1 stoper, 1 de kaleci almak istediklerini ifade eden Karadeniz, "İkinci yarı bizim için çok çetin geçecek.Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. İkinci yarının başında kaza yaşamak istiyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erhan Öztürk İncirliova Aydın Atça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title