Haberler

Atça Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

Abone Ol

Aydın Süper Amatör Lig lideri Atça Belediyespor’da 2-1’lik skorla kazanılan Nazilli Sanayispor maçının sevinci yaşanıyor.

Aydın Süper Amatör Lig lideri Atça Belediyespor'da 2-1'lik skorla kazanılan Nazilli Sanayispor maçının sevinci yaşanıyor.

İkinci yarının ilk maçını kazanan Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz, ikinci yarının ilk maçı olması nedeniyle zor bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. Takımın üzerinde heyecan olduğunu belirten Karadeniz, "Ancak biz her maçı kazanmak zorundayız. Bu da üzerimizde ister istemez bir stres doğuruyor. Ama her şeye rağmen 3 puan bizim için çok önemliydi. Rakibimize bundan sonraki maçlarda başarı diliyorum" dedi.

Maçın 75.dakikasında Nazilli Sanayisporlu Kaan'ın kendi takımlarından Mustafa ile çarpıştığını hatırlatan Karadeniz, "Kaan ambulansla hastaneye götürüldü. Maç bittikten sonra oyuncu kardeşimizin ziyaretine gittik. Kaan'ın durumu çok şükür şu anda normal. Kendisine, ailesine ve takımına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halit Karadeniz Nazilli Aydın Atça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title