Haberler

Atlı'dan Kozan Belediyespor'a Baklavalı Destek

Abone Ol

Süper Toto 3. Lig 1.gurupta mücadele eden ve ligin son sırasında yer alan Kozan Belediye spor’a MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı baklavalı destek verdi.

Süper Toto 3. Lig 1.gurupta mücadele eden ve ligin son sırasında yer alan Kozan Belediye spor'a MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı baklavalı destek verdi.

Kozan Belediye spor'lu futbolcuları antrenmanlarında ziyaret eden Başkan Atlı, futbolculara moral vermek için antrenmana gelerek destek verdi.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı futbolculara baklava ikramında bulunarak her zaman Kozan Belediye spor'un yanında olduklarını kaydetti. Atlı; "Kozan Spora Başkanlık da yaptım. İyi bir kadromuz vardı. Kozan Spor dönemimizde iyi dönem yaşadı. Tabi zaman geçiyor. Kozan Belediye spor hepimizin takımı.Tabi Kozan Sporun şuan mevcut bir yönetimi var, bir kulüp başkanı var. Belediye destekli bir takım. Öyle olunca bizim tabi yapacağımız bir şey yok. Yönetim ve belediyenin bizden herhangi bir talebi olursa biz üzerimize düşeni maddi manevi her zaman yapmaya hazırız. Ben sadece ve sadece bir nezaket ziyaretine geldim. Her şey bundan ibaret. İlçe Başkanlığımı bir kenara bırakalım sadece bir Kozanlı olarak takımımızı ziyaret ettim"dedi.

Kozan Belediyesporlu oyuncular ve teknik heyette ziyaretlerinden dolayı MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title