Haberler

Aü Antalya Devlet Konservatuvarı Yetenekli Öğrencileri Arıyor

Abone Ol

Türkiye’nin en iyi dört konservatuvarından biri olan, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda her yıl 25’in üzerinde ödül alan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Antalya Devlet Konservatuvarı, yeni eğitim öğretim dönemi için yetenekli öğrencileri arıyor.

Türkiye'nin en iyi dört konservatuvarından biri olan, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda her yıl 25'in üzerinde ödül alan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Antalya Devlet Konservatuvarı, yeni eğitim öğretim dönemi için yetenekli öğrencileri arıyor.

Her yıl yetenekli öğrencileri bünyesine katan AÜ Antalya Devlet Konservatuvarı, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı için; 16 Haziran ve 11 Temmuz 2014 tarihleri arasında Müzik ve Bale İlkokulu, Ortaokulu, Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi ve Lisans Devresi'ne öğrenci alımı ile ilgili Özel Yetenek ve Performans Sınavları düzenleniyor.

Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer, "Geleceğin sanatçıları, sahneye ilk adımlarını konservatuvarlarda atıyorlar. Çocuklarının yetenekli olduğunu düşünen tüm velilerin, yapılan özel yetenek sınavına çocuklarını teşvik etmesini istiyoruz" dedi.

2014-2015 Eğitim Öğretim dönemi için yapılacak özel yetenek sınavlarında geçen yıllara göre öğrenci kontenjan sayılarının arttığını belirten Prof. Sezer, "Rektörümüz Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'nin, Üniversitemizin her alanında olduğu gibi sanata verdiği destekle önümüzdeki dönemin hazırlıklarını tamamladık, tüm kadro yeni gelecek öğrencilerimizi bekliyoruz" dedi.

Yetenekli öğrencilerin mutlaka sınavlara katılması gerektiğini ifade eden Prof. Sezer, sınavlarla ilgili daha detaylı bilginin www.akdeniz.edu.tr adresinden edinilebileceğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Ayşe Sezer Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title