Haberler

Aü Kültür Toplulukları Öğrencileri Moral Depoladı

Abone Ol

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ‘Kültür Toplulukları’ motivasyonlarını arttırmak için aralarında eğlence düzenledi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren 'Kültür Toplulukları' motivasyonlarını arttırmak için aralarında eğlence düzenledi.

Kültür toplulukları öğrencileri, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının bahar dönemi kültürel etkinlikleri öncesi Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Lokali Çadırı'nda düzenledikleri etkinlikte tango, hip hop, aşuk maşuk, halay ve sevgililer gününe özel bir konserle eğlendi.

Akdeniz Üniversitesi Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Özer Ceylan, "Üniversitemizde 74 Kültür Topluluğumuz var. Bu topluluklarımız Bahar Dönemi'nde ulusal düzeyde Ebru Yarışması, Robot Yarışması, Tiyatro Festivali, Matematik Olimpiyatları, Kısa Film Günleri, Nevruz Kutlamaları, Uluslararası Gençlik Festivali, panel, kongre ve seminer gibi etkinlikler düzenleyecekler. Bu çalışmalar öncesi onların motivasyonlarını arttırmak için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

Amaçlarının üniversiteye gelen öğrencilere eğitim ve araştırmanın yanında toplumu, kültürleri tanımada bazı temel ilkeleri vermeyi, bilgi ve görgünün artırılması için altyapıların oluşturulması ve çeşitli beceriler kazandırılması olduğunu belirten Ceylan, "Kültür topluluğu öğrencilerimiz sunduğumuz imkanları fark ederek kendilerini geliştirmeyi amaçlayan öğrenciler. Bu sayede çevrelerine ve topluma daha faydalı oluyorlar" diye konuştu.

Etkinlik çekiliş ile verilen hediyelerin ardından pasta kesimi ile sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title