Haberler

Avanos İlçe Müftülüğünde Tanışma Toplantısı

Abone Ol

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, ilçe müftülüklerini ziyaret ederek, personelle buluşmaya devam ediyor.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, ilçe müftülüklerini ziyaret ederek, personelle buluşmaya devam ediyor.

Avanos İlçe Müftüsü M. Emin Yıldızı makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi alan İl Müftüsü Yakup Öztürk, ziyaretinin ardından Avanos Öğretmen Evinde düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısına katıldı. Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya ve İlçe Müftüsü M. Emin Yıldız ve din görevlileri de toplantıda yer aldı.

Burada yaptığı konuşmada hizmetin ve çalışmanın önemine değinen İl Müftüsü Yakup Öztürk "Hizmetin temeli ve ruhu ihlastır. İhlas ve samimiyetle yapılan her çalışma mutlaka başarıya erişecektir. Bu konuda sizlere güveniyorum." dedi.

Program sonrası İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya ve Avanos İlçe Müftüsü M. Emin Gündüz ile birlikte Avanos İlçe Kaymakamı Sayın Aylin Kırcı Duman'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aylin Kırcı Duman'a müftülük hizmetlerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Müftülüğün yaptığı hizmetlerin önemine değinen Kaymakam Aylin Kırcı Duman ise; Diyanet camiasının yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu belirtti. Kaymakam Aylin Kırcı Duman, Müftülüğün başarılırının devamını dilerken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra İl Müftüsü Yakup Öztürk ve heyeti Avanos İlçesi Belediye Başkanı Sayın Dr. Mustafa Körükçü'yü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sayın Dr. Mustafa Körükçü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediyenin çalışmaları hakkında konuklara bilgiler aktardı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aylin Kırcı Duman Yakup Öztürk Nevşehir Avanos Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title