Haberler

Aydın'da 2013-2014 'Yemekte Denge Eğitimi Projesi' Tamamlandı

Abone Ol

Aydın'da, 2013-2014 eğitim öğretim yılında yürütülen 'Yemekte Denge Eğitim' programı projeyi en iyi uygulayan öğretmenlerin ödüllendirilmesiyle tamamlandı.

Aydın'da, 2013-2014 eğitim öğretim yılında yürütülen 'Yemekte Denge Eğitim' programı projeyi en iyi uygulayan öğretmenlerin ödüllendirilmesiyle tamamlandı.

Yemekte Denge Eğitimi Projesi çerçevesinde düzenlenen "En İyi Uygulama Yarışması'nda" Efeler İlçesi İmamköy İlkokulundan Ender Tokmak ödül almaya hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV) iş birliğinde yürütülen 'Yemekte Denge Eğitimi' projesi çalışmaları kapsamında 'En İyi Uygulama Yarışması' düzenlendi. Yarışmaya 'Yemekte Denge Eğitimi' projesini uygulayan Antalya, Aydın, Erzurum, Trabzon, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Sinop olmak üzere 10 pilot ildeki ilkokulların 2. 3. ve 4. sınıf öğretmenleri katıldı. Nihai değerlendirme sonunda her pilot ilden olduğu gibi Aydın'dan da bir öğretmen ödül almaya hak kazandı.

Aydın Efeler İmamköy İlkokulundan Ender Tokmak okul bahçesinde öğrencilerle birlikte 'Yemekte Denge Uygulama Bahçesinde' yetiştirdiği organik sebze ve meyvelerle sağlıklı beslenmeye dikkat çektiği uygulama çalışmasıyla ödül almaya hak kazandı ve ödülünü de Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık'ın elinden aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabri Ülker Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title