Haberler

Tahran'da suikasta uğrayan Hamas lideri İsmail Haniye için Aydın'da gıyabi cenaze namazı kılındı

Güncelleme:
Abone Ol

Tahran'da suikasta uğrayarak hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için Aydın'da gıyabi cenaze namazı kılındı. Aydın'ın tüm camilerinde Cuma namazının ardından düzenlenen cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman tarafından kıldırılan namazda, Haniye ve tüm şehitler için dualar edildi ve İsrail'e tepki gösterildi.

Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için Aydın'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Aydın'daki tüm camilerde Cuma namazının ardından, Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için gıyabi cenaze namazı kılındı. Aydın'ın Efeler ilçesi Bey Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazını İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman kıldırırken, Haniye ve tüm şehitler için dualar edilerek İsrail'e tepki gösterildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karaman İsmail Haniye Politika İsrail Tahran Yerel Dünya Müftü Aydın İsrail Yerel Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title