Haberler

Aydın'da Trafik Kazası Bir Kişi Ağır Yaralandı

Abone Ol

Aydın'da gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Aydın'da gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Kazada yoldan çıkan tırda sıkışan sürücüyü polisler ve aynı kafilede yer alan diğer sürücüler kurtardı.

Kaza akşam saat 21.00 sıralarında Aydın- İzmir Otobanı Muğla Bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli'den İzmir istikametine gitmekte olan Mustafa Ulu yönetimindeki34 FD 7434 plakalı dorseyi taşıyan 34 UM 3675 plakalı otobana girmek isterken yoldan çıktı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajı alamayarak yoldan çıktığı belirtilen otoban kenarındaki bariyeri kırdıktan sonra şarampoldeki küçük kamalı da aşarak yol kenarındaki ağaçlandırma alana girdi. Çok sayıda ağacı devirdikten sonra durabilen tırın sürücü araçta sıkıştı.

Denizli'den aynı firmaya ait 3 tırın birlikte dönerken meydana gelen kazada sürücü Mustafa Ulu, diğer sürücüler ve polis ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı. Ağır yaralı olduğu belirtilen Mustafa Ulu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Büyük bir gürültü duyduklarını belirten çevre sakinleri, bir anda meydana gelen gürültü ile binalardan biri yıkıldığını zannettiklerini söylediler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ulu Denizli Yerel İzmir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title