Haberler

Aydın'da Umuma Açık Yerler Denetlendi: 201 Sorgulama ve Cezalar Uygulandı

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'ın Bozdoğan, Karacasu ve Nazilli ilçelerinde jandarma ve ilgili kurumlar tarafından yapılan denetimlerde 201 şahıs sorgulandı ve kurallara aykırı hareket eden işletmelere ceza verildi.

Aydın'ın Bozdoğan, Karacasu ve Nazilli ilçelerinde umuma açık yerler jandarma ekipleri ve diğer ilgili kurumlar tarafından denetlenirken, jandarma ekipleri 201 şahsı sorguladı.

Aydın'da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bozdoğan, Karacasu, Nazilli İlçe Jandarma Komutanlıklarınca diğer kurum personelleri ile müşterek olarak Bozdoğan, Karacasu ve Nazilli ilçelerinde umuma açık yerler kontrol edildi. Kontroller esnasında 201 şahsın sorgusu yapılırken, kurumlar tarafından kurallara aykırı hareket eden işletmelere cezai işlemler uygulandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Güvenlik Jandarma Karacasu Bozdoğan Politika Nazilli 3-sayfa Hukuk Yerel Güvenlik Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title