Haberler

Aydın Protokolü Söke'de Düğünde Buluştu

Abone Ol

Söke'nin tanınmış simalarından Ali Güzelyağdöke'nin oğlunun düşünü Aydın protokolünü bir araya getirdi.

Söke'nin tanınmış simalarından Ali Güzelyağdöke'nin oğlunun düşünü Aydın protokolünü bir araya getirdi.

Dilek-Ali Güzelyağdöken çiftinin oğulları Cevat Güzelyağdöken ile Gülsü-Halil Totur çiftinin kızları İlkay Totur dillere desten düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdi. Söke-Kuşadası karayolu üzerinde bulunan Doğa Kır Düğün Bahçesi'nde gerçekleşen düğün törenine katılım yoğun oldu.

Düğün törenine Aydın Valisi kerem Al, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer,Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz,Sazlı Belediye başkanı Abdül Müttalip Demir, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu,AK Parti Aydın eski milletvekillerinden Ahmet Rıza Acar, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Söke İlçe Başkanı Hasan Turhan, Aydın İl Genel Meclisi üyeleri, sinema oyuncusu Bulut Aras, ekonomi ve siyaset dünyasının tanınmış simzleri katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini ise AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Valisi Kerem Al, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Sinema oyuncusu Bulut Aras ve İşadamı Mete Uyguntüzel yaptılar. Eski Bakan Atilla Koç, evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti. Gecede semazen ve folklor ekibi de gösteri yaptı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdem Aydın Atilla Koç Ak Parti Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title