Haberler

Aydınspor 1923'e Marka Futbol'dan Ödül

Abone Ol

Spor Toto 3.Lig 2.Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923, Marka Futbol tarafından 3.Lig'de yılın takımı ödülüne layık görüldü.

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydın spor 1923, Marka Futbol tarafından 3. Lig'de yılın takımı ödülüne layık görüldü.

Acarlar Çok Programlı Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan kulüp başkanı İlhan Günendi, Marka Futbol'un 30 Nisan'da İstanbul'da düzenleyeceği ödül törenine katılarak ödülü alacağını söyledi. Günendi, "Ödülü takımımız,teknik heyetimiz,yönetimimiz ve taraftarımızla birlikte hak ettik. Bizim için büyük prestij olacaktır" dedi.

ÜMİT AKTAN SUNACAK

Sunumunu

Aydın-Nazilli doğumlu Ümit Aktan'ın

yapacağı, üst düzey katılımın gerçekleşeceği gecede Ümit Yaşar ve Ayşegül Pınar'ın da sahne alacak. Gecede ödül alacak klüpler, futbolcular, teknik adamlar, hakemler,yazarlar, gazeteciler, radyocular, muhabirler, spor yayın yönetmenleri ve spor programlarıyla şekilleniyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Ümit Aktan İstanbul Acarlar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title