Haberler

Ayşe Bulut Davasında Savcı Müebbet İstedi

Abone Ol

Uşak'ta 22 Aralık 2013 gecesi pazardan dönerken eski sözlüsünü pompalı tüfekle öldürüp annesini de yaraladığı iddia edilen sanık hakkında müebbet hapis cezası istendi.

Uşak'ta 22 Aralık 2013 gecesi pazardan dönerken eski sözlüsünü pompalı tüfekle öldürüp annesini de yaraladığı iddia edilen sanık hakkında müebbet hapis cezası istendi.

Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık M.S, ölen Ayşe Bulut'un olay sırasında yaralanan annesi Döndü Bulut, babası Ali, kardeşleri Hakan, Harun Bulut, Hanife Yıldırım ile Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi ve tarafların avukatları katıldı. Mahkeme heyeti, M.S'nin akıl sağlığının tespiti için istenen raporların geldiğini belirterek alınan rapora göre sanığın cezai ehliyetinin tam olduğunu bildirdi. Mahkeme savcısı, M.S'nin müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Sanık ve avukatlarına savunma için süre verildiğini bildiren mahkeme heyeti duruşmanın 16 Temmuz'a ertelediğini bildirdi.

Duruşma sonrası Adliye önünde açıklama Ayşe Bulut'un ailesi, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisiyle birlikte Uşak Adliyesi önünde basın açıklamasında bulundular. Ayşe Bulut'un annesi Döndü Bulut, bu cinayetlerin biran önce önlenmesini istiyorum derken, katile en ağır cezanın verilmesi için Türk Adaletine güveniyorum ifadelerini kullandı.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Fatma Kurt da "Katil M.S'nin olayı tasarlayarak öldürdüğü düşünüyoruz. Karar duruşmasında olacaklara göre olayın takipçisi olacağız" diye konuştu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Bulut Ayşe Bulut Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title