Haberler

Ayto, "Biz de Varız" Projesine Destek Verdi

Abone Ol

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Acarlar beldesinde yürütülen "Biz de Varız" projesine destek vermek amacıyla öğrencilerle bir araya geldi.

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Acarlar beldesinde yürütülen "Biz de Varız" projesine destek vermek amacıyla öğrencilerle bir araya geldi.

Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Beldesi'nde yer alan Acarlar Çok Programlı Lisesi öğrencileri "Biz de Varız" projesi kapsamında Aydın Ticaret Odası ve AYTO Kültür Evi'ni ziyaret etmişlerdi. Aydın Ticaret Odası'da projeye destek olmak amacıyla Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı ile birlikte Acarlar Çok Programlı Lisesi'ni ziyaret etti.

Öğrencilerin sosyal, kişisel gelişmelerini sağlamak, özgüven kazandırmak, beldenin ve okulun tanıtılmasına yönelik başlatılan "Biz de Varız" projesi kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden Acarlar Çok Programlı Lisesi'ni bu kez Aydın Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri ziyaret ettiler. Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nın da sergilendiği ziyarete Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, "Bizim buraya gelme amacımız "Biz de Varız" projesine destek vermek içindir. Acarlar beldesinin Aydın ticaret hayatındaki potansiyelini biliyoruz. Acarlar'dan Odamıza kayıtlı bir hayli üyemiz bulunmaktadır. Burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz" dedi.

Acarlar Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü Hasan Ali Özbek, projeyi yürüten danışman öğretmenler Öznur Salkım ve Selçuk Çınar'a teşekkür eden İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eker ise "Milli Eğitimin amacı ve süreci bellidir. Okullarımızın bulunduğu yörelerde sivil toplum örgütleri ile yenilikçi hareketleri açığa çıkartmak bizim görevimiz. AYTO yöneticilerinin zaman ayırarak buraya gelmesi bizi memnun etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diyerek AYTO Başkanı Dokuzlu'ya teşekkür plaketi takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İncirliova Acarlar Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title