Haberler

Ayvalık'ta 'Baba Oğul' İddialı

Abone Ol

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yapımcılığını Şeref Çetin Tiyatrosu’nun üstlendiği ‘Baba Oğul’ imli kısa metrajlı film, ilçenin tarihi ve otantik yapısıyla dünyaca ünlü Cunda Adası’nda çekildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yapımcılığını Şeref Çetin Tiyatrosu'nun üstlendiği 'Baba Oğul' imli kısa metrajlı film, ilçenin tarihi ve otantik yapısıyla dünyaca ünlü Cunda Adası'nda çekildi.

Başrolünü Şeref Çetin'in üstlendiği 'Baba Oğul' filminin yönetmenliğini Burak Ulaşoğlu ve Türkan Gök'ün yaptığı öğrenilirken, filmin görüntü yönetmenliğini Gözde Yavuz, ses teknisyenliğini İsmail Özmen, Sanat Yönetmenliğini Güngör Taslı ve Kameraman asistanlığını ise Tugay Durmaz'ın gerçekleştirdiği bildirildi. Senaryosunu Burak Ulaşoğlu'nun yaptığı filmde usta oyuncu Şeref Çetin'in gösterdiği başarılı performans dikkatlerden kaçmazken, filmde; Nalan Hak, Deniz Afacan, Koray Kılıç, Hasan Uysal, Orkun Yıldırım'ın da önemli rolleri üstlendiği gözlendi. Çekim esnasında keyifli anlar yaşayan film ekibinin sanata farklı bir anlayış getirerek bu anlamda bir ilke imza attıkları belirtilirken, konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Şeref Çetin, 'Baba Oğul' filminin ulusal ve yerel festivallerde oldukça iddialı olacağını ve bu yarışmalardan dereceyle döneceğine de inancının sonsuz olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Özmen Cunda Adası Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

serhan dogan tuncmobilWeb@haberler.com:

Merhaba abi bugun bizim okulda kocaturk kolejinde yarismadaydin ben senin cocukluguna benziyomusum adim dogan abi face den yada telden sana nasil ulasabilirim ben 5b sinifindayim

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title