Haberler

Ayvalık'ta Milli Eğitimin 'Fatoş Anası'na Duygusal Veda

Abone Ol

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sevilen personelinden Fatma Gümüş’ün emekli olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla bir veda yemeği düzenlendi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sevilen personelinden Fatma Gümüş'ün emekli olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla bir veda yemeği düzenlendi.

Ayvalık'ta Milli Eğitim Bakanlığı'na ait Cunda Uygulama Oteli'nde gerçekleşen yemekte Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'in yanı sıra Şube Müdürleri Erkin Kamacı, Ali Haydar Güler, Kazım İncel, okul müdürleri, öğretmenler ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeli hazır bulundu.

Zengin bir menüden oluşan nezih akşam yemeğine eşi ile birlikte katılan Fatma Gümüş'ün sık sık duygusal anlar yaşadığı gözlendi. Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, görev süresince kendisine en çok destek verenlerden biri olan Fatma Gümüş'e bir plaketle teşekkür etti.

Müdür Bilen gecede yaptığı konuşmada, "İnsanlar görev yaptığı iş ne olursa olsun, bıraktığı izlerle anılırlar. Fatoş Hanım da çalıştığı süre boyunca güzel işlere imza attı. Onu her zaman iyi hatırlayacağız. Emeklilik yaşantısında kendisine mutluluklar diliyorum." dedi.

Fatma Gümüş de kendisi için düzenlenen veda yemeğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emekli olsa bile Milli Eğitim Camiasındaki arkadaşlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını söyleyerek geceye katılan herkese teşekkür etti.

Fatma Gümüş daha sonra mesai arkadaşları tarafından kendisi için yaptırılan ve üzerinde kendi resmi bulunan pastayı keserek arkadaşlarıyla paylaştı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Gümüş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title