Haberler

Bademli Vosvoslarla Şenlendi, Dağcılarla Hareketlendi

Abone Ol

Ödemiş’in mahalleye dönüşen beldesi Bademli’de dağcılık şenlikleri düzenlendi.

Ödemiş'in mahalleye dönüşen beldesi Bademli'de dağcılık şenlikleri düzenlendi. Dağcılara bölgedeki Vosvosçular da destek verdi.

Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Kulübü Dağcılık Kolu'nun düzenlediği 2. Ulusal Bademli Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliği'ne yurt genelinden çok sayıda dağcılık kulübü katıldı. Kulübün bu yıl 2.'sini düzenlediği Dağcılık Şenliklerine, İzmir Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (DEDAK), Macera Spor, Dağ Deniz Doğa (3D Events), Vosvosçular ve Enduro Motorcular Katıldı. Dağcılık Şenlikleri Kapsamında Aydın Dağlarına tırmanan dağcılara, Mümtaz Saygı, Nuri Zeyrek, Salih Üzdürmez, Selahattin Gönen, Enis Çakıroğlu ve İlhan Biçer rehberlik etti.

400 DAĞCI KATILDI

Bademli 2. Ulusal Dağcılık ve Doğa Sporları Şenlikleri'nde rehberlik yapan Mümtaz Saygı da şunları söyledi: "Efe Dağcılık olarak geçen yıl başlattığımız Ödemiş Bademli Ulusal Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliklerinin bu sene ikincisini yaptık. Yurdumuzu birçok yerinden gelen Dağcılık Kulüpleri, Vosvoscular ve Enduro Motorcuların katılımıyla yoğun bir ilgi oldu. Şenliklerimize 400 üzerinde bir katılımcı oldu. Şenliklerimize 100 civarında kamplı olarak katılan vardı. Cumartesi günü Bademli'ye gelmeye başlayan dağcılar burada kamp kurdular. Daha sonra Bademli'nin doğa ve tarihi yerlerini gezen dağcılar, akşam yemeğinin ardından yakılan kamp ateşinin etrafında eğlenip sohbet ederek stres attılar. Ertesi günü dağcılar değişik rotalardan Aydın Dağları'na tırmandılar.

Ödemiş Bademli 2. Ulusal Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliklerine katkı sağlayan; Göçenoğlu Süt Ürünleri'ne, Dereli Süt Ürünleri'ne, Çavuşoğlu Mandıra'sına, Bademli Süt Kooperatifi'ne ve Keskinel Kebap, Pide, Döner ve Çorba Salonuna çok teşekkür ediyoruz. Şenlikleri organize eden Efe Dağcılık Yönetim Kurulu üyesi Salim Taşbaş, Nuri Zeyrek, Salih Üzdürmez, Enis Çakıroğlu ve İlhan Biçer'e de çok teşekkür ediyorum. Ödemiş Bademli 2. Ulusal Dağcılık ve Doğa Sporları Şenliklerimize katılarak bizleri onurlandıran Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Selahattin Kundak'a çok teşekkür ediyoruz.

Efe Dağcılığa desteklerinden dolayı da, Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem'e çok teşekkür ediyoruz. Şenliklerimize katılarak bizleri onurlandıran, tüm katılımcı dostlarımıza, emeği geçen arkadaşlarımıza ve misafirperver Bademli halkına ayrı ayrı teşekkür eder, bir sonraki yıl yapacak olduğumuz şenliklere tüm doğasever dost ve arkadaşlarımızı Bademli'ye bekliyoruz"

VOSVOSLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Volkswagen'in efsanevi araçlarının renk kattığı şenliklere Küçük Menderes bölgesindeki Vosvosçuların daveti üzerine İZVOSBUS üyesi İzmirli wosvoscular, Aydın ve Denizlili Vosvosseverlerin yanında Ankara Volksder adına İsmail Maraklı da katıldı.

Vosvosçular Bademli'deki şenlikler öncesi Ödemiş'te tur atıp Tayyare Parkı'nı ziyaret ettiler. Daha sonra Bademli'ye hareket eden Vosvosçular burada kamp kurup şenliğe katıldılar. Pazar günü Bademli Şelalesini ve diğer doğal güzellikleri tanıma fırsatı bulan Vosvosçılar akşamüzeri Bademli'den ayrıldılar. Küçükmenderesli vovosçular tarafından gelen gruplara anı olarak Efe biblosu hediye edildi.

Küçük Menderesli Vosvoscular adına Tefik Çavuş, Kenan Yıldıran ve Melih Erakyol ise yöremizin tanıtımı için bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu ifade ederek, "Önemli olan Ödemişimize bir renk katmak, insanların yüzlerindeki gülümsemeyi görmek. Bu amaçla tüm Vosdostlarımızla bu etkinliğe katılım sağladık. Efe Dağcılık yöneticilerine de bizleri bu etkinliğe davet ettikleri için sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bademli Ödemiş İzmir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title