Haberler

Bafra'nın Sorunları Halka Açılıyor

Abone Ol

Samsun'daBafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Bafra’nın sorunlarını internet aracılığıyla halka açıyor.

Samsun'da Bafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) Bafra'nın sorunlarını internet aracılığıyla halka açıyor.

Bafra Genç İş Adamları Derneği, Bafra Öğretmen Evi'nde düzenlediği kahvaltıda Bafra'nın sorunları ve önerilerinin paylaşılabileceği internet sitesinin tanıtımını yaptı. Site aracılığıyla Bafra'nın geleceğini şekillendirmek isteyen GİAD başkan ve üyeleri site üzerinden ayrıca ilerleyen günlerde sorun ve çözüm önerileri ile ilgili olarak ödüllü proje yarışmaları da düzenlenecekleri belirtirilerken, Bafra'nın sorunlarının çözümü hususunda duyarlı yaklaşan herkesin bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşmalarını istediler.

GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, yaptığı açıklamada, "Her geçen gün yaşadığımız şehir ekonomik ve nüfus olarak büyümekte, gelişen ekonomi ve artan nüfus sebebi ile de şehrimizde bir takım güncel sorunlar ortaya çıkmaktadır. Biz Bafra Genç İş Adamları Derneği olarak şehrimizde her gün çıkan sorunlar ile ilgili olarak kamu oyu bilincinin oluşturulması ve şehirdeki sorunların internet ortamında paylaşılması ve bu sorunlara dikkat çekmek amacı ile www.Bafranınsesiniduyur.com adlı websitesini hemşerilerimizin kullanımına açmış bulunmaktayız. Sitemizde güncel sorunlar, belediye, trafik ve ulaşım, kentsel yapılaşma ve siyasi ve diğer konu başlıklar olmak üzere şehrimizde görmüş olduğumuz sorunlar fotoğraf, video veya yazı ile bu site aracılığı ile paylaşılabilecek. Paylaşılan bu sorunlar arasından öne çıkanlar ivedi bir şekilde konunun muhataplarına bizzat derneğimiz aracılığı ile ulaştırılacak ve çözüme kavuşturulması için sorunun çözümün takipçiliği yapılacak. Çözüme ulaşıp ulaşmadığı da yine sitemiz aracılığıyla duyurulacaktır. Bu proje sayesinde yöneticilerimizin işlerini kolaylaştıracağımıza inanıyoruz. Farklı bakış açılarını birleştirip bir öncelik sırasına koyup tüm gücümüzle Bafra'mızı kalkındırmayı hedeflemekteyiz" şeklinde konuştu.

GİAD Yönetim kurulu üyesi Alper Güngör, yaptığı sunumla sitenin tanıtımı yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title