Haberler

Bağıvar'ın Çehresi Değişiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Sur İlçesi sınırlarında bulunan Bağıvar (Kabê) Mahallesi'nde yapılan yol bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları ile mahallenin çehresi değişiyor.

Sur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bağıvar'da bulunan sokak ve caddelerde asfalt, kilitli taş, menfez ve katı atık temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Ocak ayının başında Bağıvar Mahallesi'nde başlatılan çalışmalarda, DİSKİ'nin alt yapı çalışmasını tamamlamasının ardından, Sur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahallede kilitli taş, bordür taşı ve oluk taşı döşeme çalışmalarının startını verdi.

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ile birlikte çalışmaları yerinde denetleyen Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyid Narin, yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu. Narin, "İlçemize bağlı mahallelerde cadde ve sokaklarımızı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyoruz. Alt yapısı biten sokak ve caddelerimizde kilitli taş döşeme çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ise mahallemizin ana yollarını asfaltlama çalışmalarını başlatarak, yolları asfaltlamaya devam ediyor. Bu çalışmaların yanı sıra, mahalleden yaklaşık üç yüz kamyon çöp, tezek (sergo) ve hafriyat gibi katı atıkları kaldırarak temizlik yapıyoruz" dedi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürü Yaşar Dündar, sokak ve caddelere yaklaşın iki yüz elli kamyon dağ malzemesi serdiklerini, altmış sekiz adet künk (beton boru) döşediklerini belirtti. Ayrıca ilk etapta sokaklara 22 bin metre kare kilitli taş, bordür taşı ve oluk taşı döşeyeceklerini ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sur Belediyesi Bağıvar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title