Haberler

Bağkur: "Emekli Esnaf Açlık Sınırında"

Abone Ol

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret etti.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında güven tazeleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte SESOB'u ziyaret ederek Birlik Başkanı Beşir Köksal ile görüştü. Parti teşkilatı olarak genel kurulun ardından yeni bir ekiple çalışmalara tekrar başladıklarını belirteren Çapraz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi. Teşkilat olarak bir ilçe hariç diğer ilçe kongrelerini tamamladıklarını dile getiren Çapraz,

Sivas'ta ekip olarak güzel bir birliktelik sağladıklarını ifade ederek, il teşkilatının kongresinin ardından seçimler için çalışmalara başlayacaklarını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, Sivas için yapılacak çalışmalarda her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Partilerle sivil toplum kuruluşlarının Sivas ve esnafın sorunlarının çözümü için yapılacak olan çalışmalarda ortak hareket etmesi gerektiğini dile getiren Köksal, Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması, sorunların gündeme getirilmesi için siyasi partilerin önemine vurgu yaparak, ortak hizmetlerde her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Esnaf ve sanatkarın birçok sorunu olduğunu dile getiren Köksal, BAĞKUR maaşlarının çok düşük olduğunu, BAĞKUR'dan emekli olan esnafların açlık sınırında yaşamaya çalıştığını ifade ederek, hükümetin gerekli düzenlemeyi bir an önce yapmasını ve intibak yasasından BAĞKUR emeklilerinin de faydalanmasını istedi.

Ziyarette AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile SESOB yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çapraz Beşir Köksal Ak Parti Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title