Haberler

Bağlama Kursu Kursiyerleri Mangal Partisi Düzenledi

Abone Ol

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Bağlama Kursu kursiyerleri, mangal partisinde bir araya geldi."Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Korkuteli Hacı Ethem -Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi'nde açılan...

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Bağlama Kursu kursiyerleri, mangal partisinde bir araya geldi.

"Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Korkuteli Hacı Ethem -Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi'nde açılan Bağlama Kursu'na katılan kursiyerler, kurs sonunda Barajaltı piknik alanında mangal partisi düzenlediler.Bağlama Kursu usta öğreticisi Samet Bozan, bu tür etkinliklerin kursiyerleri motive ettiğini belirterek, "Kurs sonunda veda partisi olarak mangal keyfi düzenledik" dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan halk oyunları ve müzik topluluklarının yanısıra tiyatro topluluğu oluşturulmasının da planlandığını ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Harun Topay ise, "Sosyal ve kültürel olarak sürekli kurslar açıyoruz. Farklı meslek ve yaş gruplarından bireylerin bulunduğu bağlama kursiyerleri ilçeye bir farkındalık oluşturdu" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Korkuteli Bağlama Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title