Haberler

Bahar Tv'den Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Abone Ol

Türksat 3/A uydusu üzerinden yayın hayatına başlayan ve kısa sürede önemli başarılara imza atan Gaziantep merkezli Bahar TV, 1.kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Türksat 3/A uydusu üzerinden yayın hayatına başlayan ve kısa sürede önemli başarılara imza atan Gaziantep merkezli Bahar TV, 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Türkiye'nin en genç televizyonu Bahar TV'nin beklenenin üzerinde başarılara imza attığını kaydeden Bahar TV Genel Müdürü M. Hanifi Kılıç, Gaziantep ve Türkiye'yi dünyaya tanıtabilmek adına yoğun çaba göstereceklerini ifade etti.

Baharoğlu Medya Grubu Tesisleri'nde düzenlenen 1. kuruluş yıldönümü etkinliğine, Baharoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baharoğlu, Bahar TV Genel Müdürü M. Hanifi Kılıç, program yapımcıları ve kanal çalışanları katıldı.

BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTIK

Gaziantep merkezli yayınları ile birlikte Niğde, Kilis ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'daki canlı yayın stüdyoları çok odaklı yayın anlayışını harekete geçirdiklerini, canlı yayın araçları ile de Türkiye'nin her noktasından yayın yapabildiklerini kaydeden Kılıç, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da da canlı yayın stüdyoları kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Kılıç, bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde gerek yayıncılık teknolojisi gerekse haberler ve programlar ile birçok başarıya imza attıklarını vurgulayarak, halen Türksat-3/A uydusu ve D-Smart 264. kanal üzerinden izleyiciye ulaştıklarını, www.bahartv.com ve www.edephaber.com internet siteleri üzerinden de yayınlarının tüm dünyada izlenebildiğini kaydetti.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Baharoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baharoğlu da Bahar TV'nin kamusal anlamda yayıncılık yaptığını belirterek, "Bizim için kamunun yani halkın çıkarları ve beklentileri her şeyin üzerindedir. Tüm kesimlere eşit mesafede yer alarak ekranlarımızı toplumun tüm temsilcilerine açmanın gururunu yaşıyoruz. Objektif yayıncılık anlayışımız çerçevesinde basın özgürlüğünden ödün vermeden yayınlarımızı sürdüreceğiz. Bahar TV ailesine destek veren izleyicilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Baharoğlu Gaziantep Türkiye Türksat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title