Haberler

Balkan Türkleri Derneği'nde, Çolakoğlu Yeniden Aday

Abone Ol

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 29 Ocak'ta yapacağı olağan kongresi öncesinde mevcut başkan Dr.

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 29 Ocak'ta yapacağı olağan kongresi öncesinde mevcut başkan Dr. Bayram Çolakoğlu yeni dönemde de adaylığını açıkladı.

1985 yılında kurulan derneğin olağan kongresi Sabanca Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek ve 600 delege oy kullanacak. Derneğin kongresinde 1.5 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Dr. Bayram Çolakoğlu başkanlık için yeniden aday olacak. Şuan için çift liste görünen kongrede Bayram Çolakoğlu ve Mustafa Dülger başkanlık için yarışacak.

Olağan kongre öncesinde

Seka Özsar Restaurant'ta adaylığını açıklayan Bayram Çolakoğlu, "Kongrede yeniden adayım. Güçlü bir Türkiye ve huzurlu bir balkan coğrafyası için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi ve yönetim kurulu üyelerine tanıttı. 29 Ocak'ta saat 12.30'da başlayacak olağan kongrede 13 yönetim ve 3 denetim kurulu üyesi seçilecek. Çolakoğlu'nun yönetimindeki isimler ise yeni yönetimde de yer aldı.

Bayram Çolakoğlu başkanlığında oluşturulan ve kongrede başkanlık için yarışacak yönetim listesinde şu isimler yer alıyor: Mestan Okan, Adnan Metin, Halit Meriç, Erol Meydiz, Doğan Aydın, Gülşah Arkut, Hatice Korkmaz, Şükrü ar, Yrd. Doç. Dr. Selçuk Koç, Gencay Işık, Süleyman kızılkaya, Nurullah Şen. Denetim Kurulu Üyeleri ise: Prof. Dr. Recep Tarı, Şenol Çelik ve Mehmet Yunus Tekel. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dülger Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title