Haberler

Ballıoğlu Cami ve Kız Kuran Kursunun Temeli Atıldı

Abone Ol

Ballıoğlu ailesi tarafından yaptırılan Hacı Mehmet Fahrettin Ballıoğlu Camii ile Hacı Kifayet Ballıoğlu adına yaptırılan Kız Kur’an kursunun temeli törenle atıldı.

Ballıoğlu ailesi tarafından yaptırılan Hacı Mehmet Fahrettin Ballıoğlu Camii ile Hacı Kifayet Ballıoğlu adına yaptırılan Kız Kur'an kursunun temeli törenle atıldı.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaptırılacak olan camii ve Kız Kuran kursunun temel atma törenine Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz, 7 Aralık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Türer, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Kilis Defterdarı Tahir Gök, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Harun Taşkesen, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Müftüsü M. Mübarek Çelik, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, İşadamı Mehmet Ballıoğlu ve Fahrettin Ballıoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Temel atma töreninde Kur'an-ı kerim tilavetinden sonra Ballıoğlu ailesi adına bir konuşma yapıldı. İl Müftüsü M. Mübarek Çelik'in konuşmasından sonra Vali Süleyman Tapsız bir konuşma yaptı. Kurban kesiminden sonra protokol üyeleri tarafından Hacı Mehmet Fahrettin Ballıoğlu camii ile Hacı kifayet Ballıoğlu adına yaptırılan Kız Kur'an kursunun temeli törenle atıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Eryılmaz Süleyman Tapsız Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title