Haberler

Bandırma'dan Kısa Kısa

Abone Ol

Bandırma Belediyesinda toplu sözleşme imzalandı.

Bandırma Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) arasında 172  memuru kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

Belediye Meclis Salonu'ndaki imza törenine, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Tüm Bel Sen Balıkesir Şube Başkanı İsmail Avcu, Tüm Bel Sen Bandırma Temsilcisi Levent Metin, diğer sendika temsilcileri ve memurlar katıldı.

- Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi yarı finalde

Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi, Manisa'da düzenlenen Liselerarası Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi.

Diyarbakır'da 30 Mayıs'ta yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak eden öğrencilere, Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Spor Salonunda düzenlenen törende Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü hediye verdi.

Demirhan, ilçede basketbolun sevdirilmesinde Banvit Basketbol Spor Kulübünün katkısının çok büyük olduğunu belirterek, okul takımda olan birçok öğrencinin aynı zamanda bu kulübün alt yapısında oynadığını kaydetti. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Bandırma Belediyesi Mustafa Dursun İsmail Avcu Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title