Haberler

Baro ve İHD Heyeti Harran Konteyner Kent'te

Abone Ol

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa İHD Şube Başkanı Cemal Babaoğlu, Şanlıurfa Baro Başkanı Ali Fuat Bucak Konteyner Kenti İncelediler.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa İHD Şube Başkanı Cemal Babaoğlu, Şanlıurfa Baro Başkanı Ali Fuat Bucak Konteyner Kenti İncelediler.

Kente gelen heyeti, Harran Konteyner Kent Konaklama Tesisleri Müdürü İbrahim Kızıl, Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Şanlıurfa AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez ve Harran Kızılay ekip başkanı Neslihan Özdemir karşıladı.

Heyet ilk olarak, Konteyner Kenteki toplantı salonunda Şanlıurfa AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez'den kamp ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi aldıktan sonra Sahra Hastanesi'ni ziyaret ederek hasta olan Suriyeli

misafirlerle ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastanede görev yapan doktor ve yöneticilerden bilgi alan heyet, daha sonra alış veriş merkezlerini gezerek alış veriş yapan Suriyeli misafirlerle sohbet ederek sorunlarının olup olmadığını sorusuna Suriyeli misafirler her şeyin son derece mükemmel olduğunu ve tüm isteklerinin yerine getirildiğini ifade ettiler.

Heyet daha sonra Akçakale ilçesinde bulunan Süleyman Şah Çadır Kentini ziyaret etmek üzere Harran Konteyner Kent'ten ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Kızıl Şanlıurfa Harran Yerel Bucak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title