Haberler

Bartın'da Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı

Abone Ol

Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Yerel Eylem Planı Kurumlar Arası İşbirliği Toplantısı yapıldı.

Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Yerel Eylem Planı Kurumlar Arası İşbirliği Toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Yerel Eylem Planı Toplantısı gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya, Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Tuğba Coşkun, Cumhuriyet Başsavcılığı Yazı İşleri Müdürü Sebahat Çıtak, Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Ekrem Eren Ermiş, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Sercan Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Canan Uçar, Rehberlik Araştırma Merkezi öğretmeni Ferdi Baştan, İl Sağlık Müdürlüğü Ebe Zehra Canatan ve çok sayıda kurum ve kuruluşta çalışan personel katıldı.

Toplantının amacı olarak, ilgili kurum ve kuruluşların işbirliği ile yerel eylem planının hedeflerine yönelik yapılabilecek aktiviteler, bu aktivitelerden sorumlu kuruluşlar ve işbirliği yapılabilecek kuruluşların belirlenmesi olarak belirtildi. Toplantıda Bartın ilinde kadına yönelik her türlü şiddetin ortadan kaldırılması için gerekli önlemlerin, tüm kamu kurum ve kuruluşların işbirliği ile uygulamaya konulmasının hedeflendiği belirtildi. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından katılımcılara teşekkür edilerek programa son verildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Tuğba Coşkun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title