Haberler

Bartın'da "Trafik" Toplantısı

Abone Ol

Bartın'da, şehir içi trafik yoğunluğunun giderilmesi için "trafik" toplantısı yapıldı.

Bartın'da, şehir içi trafik yoğunluğunun giderilmesi için "trafik" toplantısı yapıldı.

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu, Belediye Meclis Salonu'nda ki toplantıda yaptığı konuşmada, yaptıkları çalışmalar sonunda Kemer Meydanı'nın modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Şehir içi trafiğin düzenlenmesindeki yetkinin belediyelerde olduğunu ve kendilerinin de bu kapsamda bir takım kararlar aldıklarını anlatan Demirkoparanoğlu, şöyle konuştu:

"Bundan sonra her durakta yolcu almak üzere bir minibüs hazır bulunacak. Diğerleri ise hareket vakitlerine kadar otoparkta bekleyecek. Bu sayede meydandaki yolcu taşıma aracı kalabalığı ortadan kaldırılarak hem yaya ve araç trafiği rahatlayacak, hem de caddenin yeni görünümünün perdelenmesi engellenecek. Yaklaşık 6 aydır yapımı devam eden ve tamamlanmak üzere olan Davut Fırıncıoğlu Caddesi'ne bu güne kadar yaklaşık 3 milyon 500 bin lira para harcandı. Bu çalışmaları yaparken nüfusu her gün artan Bartın'ın yaya ve araç trafiğini rahatlatmak amacıyla gereken önlemleri de almaya devam ediyoruz. Bütün çalışmalarımız halk için ve hak içindir" diye konuştu.

Toplantıya, Zabıta görevlileri ile minibüs işletmecileri ve durak başkanları katıldı. - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title