Haberler

Başarılı Sporculara Ödül

Abone Ol

Bursa'nın Gemlik ilçesinde başarılı sporcu öğrenciler ödüllendirildi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde başarılı sporcu öğrenciler ödüllendirildi.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nin Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği "Sporda Başarmak Projesi"nin ödül töreni yapıldı.

Eylül ayından bu yana spor yapan ve çeşitli başarılara imza atarak ilçenin gururu olan öğrencilere Gemlik Belediyesi'nin aldığı spor kıyafetleri takdim edildi. Voleybol, basketbol, güreş ve yüzme branşlarında pilot okul seçilen Şehit Öğretmen Ethem Yaşar ve Çınar Ortaokulu önemli başarılara imzalar attı. Bu öğrencilerden Alican Çınarbaş geçen ay Bulgaristan'da yapılan uluslararası turnuvada güreş şampiyonu oldu.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, öğrencileri tek tek tebrik ederek, projenin devam edeceğini söyledi. Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz da, projeye destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek öğrencileri kutladı.

(MŞ)

12.06.2013 11: 18: 53

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Gemlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title