Haberler

Başbakan 3 Dedi, Korkmaz 7 İstedi

Abone Ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Beldesi Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın kızı Büşra Korkmaz yapılan görkemli bir düğün töreni ile hayatını Vedat Koç ile birleştirdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Beldesi Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın kızı Büşra Korkmaz yapılan görkemli bir düğün töreni ile hayatını Vedat Koç ile birleştirdi.

Kızılpınar Gençlik Merkezi'nde yapılan düğün törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkanı Hakan Asbaş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dilaver Burak, FEM Dershanesi Çerkezköy Şube Müdürü Ahmet Avcı, Anafen Dershanesi Çerkezköy Şube Müdürü Mustafa Tunç, Küçük İbo, Kapaklılı iş adamı Ömer Karadenizmüğün öncesi katılımcılara yemek ikramı yapılırken sonrasında genç çiftin nikahı kıyıldı.

Nikah kıyımı öncesi konuşma yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz davetlileri selamlayarak "Benim için çok zor bir gün. Hem mutluluğu hem hüznü bir arada yaşıyorum. Biricik kızım Büşra'yı gelin ediyorum. Büşra çok hareketli ve yaramaz bir kızdı. Ama şükürler olsun ki bizlerin yüzünü kara çıkarmadı. Burada onun güzel ahlakı edinip benimsemesinde katkısı olan ÇESİAD ile FEM Dershanesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Büşra kızıma hakkımı sonuna kadar helal ediyorum. Koç ailesine de gelin gittiği için gururluyum, mutluyum." Dedi.

Oldukça duygusal bir konuşmanın ardından, Yakup Uzun, Erkan Taşa, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit ve Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay şahitliğinde çiftin nikahını kıyan Başkan Korkmaz, "Ben başbakanımızın 3 sonra 5 olan çocuk isteğini 7 olarak istiyorum." Dedi. Başkan Korkmaz ardından damadı ile kızına 'Vatana ve millete hayırlı 7 çocuk vermeye söz veriyor musun?" sorusunu yöneltti. Damadı ve kızından 'olur' yanıtını alan Korkmaz, sonrasında ise çiftin nikahını kıydı. Evlilik cüzdanı Büşra Korkmaz'a verildi. Düğün takı töreninin ardından düğün yöresel müzik eşliğinde çekilen halaylarla sürdü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Korkmaz Kızılpınar Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title