Haberler

Başiskele'de 30 Ağustos Bayramı Törenle Kutlandı

Abone Ol

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını ilan ettiği gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91.yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Başiskele'de de gurur ve coşkuyla kutlandı.30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü resmi töreni...

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını ilan ettiği gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Başiskele'de de gurur ve coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü resmi töreni Kaymakamlık meydanı, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törene Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Garnizon Komutanı Deniz Albay Savaş Tuncer, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık birim müdürleri, askeri erkan, gaziler ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende sırasıyla Kaymakam Ali Partal, Garnizon Komutanı Deniz Albay Savaş Tuncer, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından tören sona erdi.

Çelenk töreninin ardından Kaymakam Partal makamında, Başkan Ayaz ve Deniz Albay Tuncer bayram tebriklerini kabul etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Haftası Türkiye Tsk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title