Haberler

Başkan Adayı Nail Dağlı Seçim Gezilerine Başladı

Abone Ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik Bozüyük Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, seçim çalışmaları kapsamında bazı dernek ve kıraathanelere ziyarette bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik Bozüyük Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, seçim çalışmaları kapsamında bazı dernek ve kıraathanelere ziyarette bulundu.

Başkan adayı Nail Dağlı, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Dereyalaklılar Derneği'ni ziyaret etti. Bozüyük'te yaşayan Dereyalak köyü vatandaşlarıyla sohbet eden Dağlı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara projeleri hakkında bilgiler verdi. Dağlı, daha sonra Günyarıklılar Derneği'ni ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Nail Dağlı, bugüne kadar İl Genel Meclis Üyesi olarak sizlere hizmet etmeye çalıştığını, bundan sonra da Belediye Başkanı olarak daha iyi hizmetlere vesile olacağını söyledi. Dağlı, "Bu konuda desteklerinizi bekliyorum. Bana istediğiniz her an ulaşabilirsiniz. Bugüne olduğu gibi, bugünden sonra da her konuda yanınızdayım" dedi.

Günyarıklılar Derneği'nde bulunan vatandaşlar da Dağlı'ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Buradan ayrılan Nail Dağlı, Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği'ne ziyaretini gerçekleştirdi. Dağlı, dernekte her Cuma günü düzenlenen türkü ziyafeti programına katıldı. Son olarak bir kafede vatandaşlarla bir araya gelen Dağlı'nın seçim ziyaretleri geç saatlere kadar devam etti.

Nail Dağlı'ya ziyaretleri esnasında BBP Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title