Haberler

Başkan Akova'dan Yeni Belediye Tabibi'ne Ziyaret

Abone Ol

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye başkanı Fikret Akova, belediye tabipliği görevine başlayan Dr.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye başkanı Fikret Akova, belediye tabipliği görevine başlayan Dr. Lemi Turgut'u ziyaret etti.

Dr. Cengiz Kaypak'ın İstanbul Maltepe ilçesine tayini ile boşalan göreve Dr. Lemi Turgut getirildi. Burhaniye Devlet Hastanesinde görev yapan Opr. Dr. Lemi Turgut başhekimliği döneminde devlet hastanesinde başarılı çalışmalara imza atmış ve Burhaniye halkının da sempatisini kazanmayı başarmıştı. Opr.Dr. Lemi Turgut artık Burhaniye Belediye Tabipliğini görevini yürütecek.

Burhaniye belediye Tabipliğini 25 yıl gibi uzun bir süre yürüten Dr. Cengiz Kaypak'ın İstanbul Maltepe belediye tabipliğine atanmasıyla boşalan göreve yine Burhaniyeli'lerin yakından tanıdığı sevilen Dr. Lemi Turgut atandı. Başkan Akova, Burhaniye Belediye Tabipliği' ne giderek Dr. Lemi Turgut'u ziyaret ederek, Yeni görevinde başarılar, diledi. Emekliliğinin ardından bir süre çalışmayan Opr.Dr. Lemi Turgut'un belediye tabipliğine getirilmiş olması vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Maltepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title