Haberler

Başkan Akyürek, Çocukların Uçurtma Sevincini Paylaştı

Abone Ol

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Uçurtma ve Bisiklet Günü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Uçurtma ve Bisiklet Günü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Uçurtma ve Bisiklet Günü, 7'den 70'e kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Dutlukırı Vuslat Ormanı karşısındaki Bayrak Tepe Ağaçlandırma Sahası'nda yapılan programa katılarak çocuklarla tek tek ilgilenen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Her çocuk bir dünyadır. Çocuklarımıza asil insan, kamil insan muamelesi yapalım" dedi.

Başkan Akyürek, çocuklar, gençler ve aileler için bir renk ve farklılık olan Uçurtma ve Bisiklet Günü'ne katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Ülke genelinde hafta sonunda yapılan LYS'ye değinerek, sınava giren bütün öğrencilere başarılar dileyen Başkan Akyürek, "Gençlerimiz mesleklerini seçerken sevecekleri meslekleri seçsin. Çünkü mesleğinizi severseniz hangi okulda olursanız olun yolunuz açıktır. Ailelerimizin ve çocuklarımızın geleceğinin aydınlık olmasını diliyorum" dedi.

AKYÜREK'TEN KONVOYLARA SON VERME ÇAĞRISI

Pazar günleri düğünler için yapılan konvoyların ortaya çıkardığı tehlikelere de dikkat çeken Başkan Akyürek, halka konvoylara son verme çağrısında bulunarak, "Konyalı hemşerilerimize çağrı yapıyoruz. Konvoyların bir araya gelerek trafiği kilitlemesinin, hem kendisini hem insanımızı tehlikeye atmanın çocuklarımıza, düğünlere, sünnetlere hiçbir faydası yok. Lütfen konvoylardan vazgeçelim, konvoy yapmayı bırakalım. Araçlar bir araya gelerek adeta tehlike saçıyorlar. Bundan da vazgeçelim. Konvoylar aynı zamanda sınava giren öğrencilerimizin de zorlu bir sınav geçirmesine neden olmaktadır" diye konuştu.

Konuşmasının sonunda Caillou ve orkestrasını sahneye davet eden Başkan Akyürek, orkestra ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarla ve ailelerle tek tek ilgilenen Başkan Akyürek, herkese iyi eğlenceler diledi. Uçurtma uçurup bisiklete binen çocuklar, gönüllerince bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukların bu mutluluğuna anne ve babalar ile büyükanneler ve büyükbabalar da ortak oldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title