Haberler

Başkan Baran'dan Yarbay Yücel'e Ziyaret

Abone Ol

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel'e makamında iade-i ziyarette bulundu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel'e makamında iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Baran, göreve başlamasının ardından kendisine ziyarette bulunan Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel'i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Hava Radar Mevzi Komutanlığı Şeref Salonunda Komutanlık Şeref Defterini imzalayan Belediye Başkanı Baran, Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel'in makamına geçerek burada bir süre görüştü. Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Yarbay Şener Yücel, ilçe düzeyindeki çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından karşılıklı olarak iyi niyet dileklerinin dile getirildiği ve hediye takdiminin gerçekleştiği ziyarette Garnizon Komutanı Yarbay Yücel, Başkan Baran'ın nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Baran'a teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran Yüksel Baran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title