Haberler

Başkan Çerçioğlu'ndan Acarlar'a Bölge Hali Sözü

Abone Ol

İncirliva’ya bağlı Acarlar beldesinde görevi balında hayatını kaybeden Belediye Başkanı Cafer Yıldırım’ın adını taşıyan parkın açılışını yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, beldeye bölge halini kurma sözü verdi.

İncirliva'ya bağlı Acarlar beldesinde görevi balında hayatını kaybeden Belediye Başkanı Cafer Yıldırım'ın adını taşıyan parkın açılışını yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, beldeye bölge halini kurma sözü verdi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gittiği bütün ilçe, belde ve köylerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanıyor. Başkan Çerçioğlu Acarlar halkıyla bir araya gelmek ve "Cafer Yıldırım Parkı"nı açmak için Acarlar'a geldi. Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek ile İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay'ın da eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu'nun Acarlar'a gelmesiyle adeta yer yerinden oynadı. Başkan Çerçioğlu'nun gelişi izdihama yol açarken Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Acarlar Belde Teşkilatı önünde vatandaşlara seslendi.

Acarlar halkını görevde olduğu beş yıl boyunca desteklediklerini belirten Çerçioğlu, bu desteğin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Çerçioğlu, "Pazarcı esnafımızın beş yıldır devam eden başkanlık görevimde her zaman yanında oldum. Acarlar'a bölge hali ve soğuk hava deposu kuracağız. Acarlar önemli bir merkez olacak. Acarlar Belediyesi kapandı, biz kapatmadık ancak Acarlar'ın ışığını asla söndürmeyeceğiz. Seçimleri alarak Türkiye birincisi olacağız ama sizin desteğiniz benim için çok önemli. El birliği ile Acarlar'a desteklerim artarak devam edecek" dedi.

ACARLAR'DAN MECLİSE İKİ KİŞİ

Başkan Çerçioğlu, "Acarlar, İncirliova ve Aydın için çok önemli bir yerleşim merkezidir. Mecliste Acarlar'ın temsil edilebilmesi için en az iki kişinin mecliste olması gerekiyor. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından bir süre önce yaşamını yitiren Acarlar Belediye Başkanı Cafer Yıldırım'ın adının verildiği parkın açılışına yapmak üzere yürüyerek ve halkı selamlayarak açılış alanına gelen Başkan Çerçioğlu yoğun izdiham ile güçlükle ilerleyebildi.

Parkın açılışı sırasında Acarlar halkı, Başkan Çerçioğlu lehinde, "Başkanım Acarlar seninle gurur duyuyor" şeklinde tezahürat yaptılar. Başkan Çerçioğlu, Acarlar sakinlerinin sevgi gösterileriyle beldeden ayrıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Cafer Yıldırım Acarlar Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title