Haberler

Başkan Doğan'dan Anlamlı Ziyaret

Abone Ol

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan Özel Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi ile Özel Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Danışmanlık Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan Özel Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi ile Özel Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Danışmanlık Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Başkan Doğan'a ziyaretlerinde Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Ak Parti İzmit Ar-Ge'den Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Salih Yaprak ile Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Ata Doğan eşlik etti. İlk olarak Yenidoğan Özel Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nin konuğu olan Başkan Nevzat Doğan ve beraberindekiler, okul sahibi Nezahat Çini tarafından ağırlandı. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılanan Doğan, Özel Sporcular Futbol Ligi'nde Türkiye Şampiyonu olan ve hedefleri Avrupa ve dünya şampiyonluğu olan öğrencilere başarılar diledi. Doğan burada şampiyon gençlere hediye olarak Kefken Sarısu Kampında bir hafta kamp sözü verdi.

Engellileri önemsediğini söyleyen Başkan Doğan, "Sosyal belediyecilik alanında ciddi çalışmalar yapıyoruz. Engellilerimizi de önemsiyoruz. Engelsiz yaşam Merkezi projemiz var. Projemizi gerçekleştirdiğimizde engelsiz yaşam merkezimizin bir alanı da sportif faaliyetlere imkan sağlayacak. Kefken'de çok güzel bir yerimiz var. Sarısu bir harika, öğrencilerimiz derslere çalışsınlar kampları hazır. Sizlerle, başarınızla gurur duydum. Her birinizi tebrik ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yenidoğan Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title