Haberler

Başkan Doğan, Malta Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Abone Ol

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Malta Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Malta Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Doğan'a AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve İlçe Yöneticisi Güven Özgün eşlik etti.

Vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Doğan ve beraberindekiler, bölge sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Doğan, "Her zaman adil olmaya, şeffaf olmaya, eşit davranmaya gayret ettik. Bunu başardık. Her mahallemize eşit hizmet götürdük, İzmit'imizi gelecek yıllara hazırladık. Bu süreçte zorlu yollar kat ettik ancak adalet terazimiz hiç şaşmadı. Biz bu şehri sizlerle birlikte yönetiyoruz" dedi.

Bölgeye yapılan yatırımları dolayısıyla İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür eden vatandaşlar aynı zamanda taleplerini dile getirdi. Vatandaşlar Cephanelik Bölgesi'ne yapılan mesire alanını çok beğendiklerini söyleyerek, "Zaman zaman o bölgede yürüyüş yapıyoruz, çalışmalarınızı çok beğendik. Çalışmalar çok başarılı olmuş çevre düzenlemesi de çok güzel" ifadelerini kullandılar. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Ak Parti Malta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title