Haberler

Başkan Doğan, Ordululara Konuk Oldu

Abone Ol

Kocaeli Ordulular Derneğinin geleneksel hale getirdiği, öğrenci buluşmasının 6'ncısına İzmit Belediye Başkanı Dr.

Kocaeli Ordulular Derneğinin geleneksel hale getirdiği, öğrenci buluşmasının 6'ncısına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan onur konuğu olarak katıldı.

Kocaeli Ordulular Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz'ın ev sahipliğinde Yuvam Akarca Mahallesi Demokrasi Parkında gerçekleşen kahvaltı programına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan onur konuğu olarak katıldı. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Dernek Yöneticileri Celalettin Yaylak, Yunus Arıcan, Avni Arıcan, Adem İnce, Hayati Ağıl, Umut Alan, Nurettin Arıcan ve Gençlik Kolları Başkanı Uğur Akçay'ın da katıldığı buluşmada Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz yapılan çalışmaları anlatarak gençleri ve öğrencileri her zaman dernekte görmek istediklerini söyledi.

Kahvaltı sonrası söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Öğrencilik yıllarından kesitler anlatarak, öğrencilere kendilerini geliştirmeleri adına öğütler verdi. Güncel konulara da değinen Başkan Doğan, İzmit Belediyesi'nin gençlere yönelik çalışmalarından bahsederek öğrencileri belediyenin Genç-İz etkinliklerine davet etti. Nevzat Doğan, Gençliğe değer veren ve onlara destek olan dernek yönetimini de ayrıca tebrik etti.

Kahvaltıya katılan 10 kişiye çekilişle kitap seti hediye edildi. İlk çekilişi yapan Başkan Doğan, talihli öğrenciye kitap setini takdim etti. Kitap okumanın önemine değinmek amacıyla böyle bir çalışmanın yapılmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Doğan gençleri aktif siyasete davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title