Haberler

Başkan Genç, Muhtarla Buluştu

Abone Ol

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Merkez İlçe Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi. Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde Yapılan Toplantıya Başkan Osman Genç, Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz, Meclis Üyesi Ömer Çelebi, Halkla İlişkiler Müdürü Hikmet Aydın ve Köy Muhtarları Katıldı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, merkez ilçe köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıya Başkan Osman Genç, Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz, meclis üyesi Ömer Çelebi, Halkla ilişkiler Müdürü Hikmet Aydın ve köy muhtarları katıldı. Muhtarların tek tek sorunlarını dinleyen Başkanı Osman Genç, ilçe olmakla sorumlulukların bir kat daha arttığını söyledi. Yaşanan sorunların hep birlikte aşılacağını belirten Başkan Genç, "Canik'in en az 100 yıl geleceğini göz önüne alarak plan yapacağız. Çünkü Samsun'da şehircilik açısından yaşanan sıkıntıları birlikte yaşıyoruz. Tüm bu sorunların yaşanmaması ve yaşanan sorunların çözümü için bu toplantıları yapıyoruz. Yapılan bu toplantılar kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarının çalışmalarına ışık tutacaktır" dedi. Köyleri ile ilgili sorunları anlatan muhtarların birleştikleri ortak nokta su sorunu oldu. Bazı köylerin yol ve derslik gibi sorunların da ortaya çıktığı toplantıda muhtarlar, köylerde yapılacak olan imar planlaması çalışmasında kendilerinden birinin imar heyeti içinde olması yönünde istekte bulundu.

(SAM-SA) 17.03.2008 18:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title