Haberler

Başkan Genç: "Tek Amacımız Hizmet"

Abone Ol

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, amaçlarının Türkiye'yi hizmete kavuşturan ve 2071'i hedefleyen AK Parti'nin oyunu yükseltmek ve şehre hizmet etmek olduğunu söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, amaçlarının Türkiye'yi hizmete kavuşturan ve 2071'i hedefleyen AK Parti'nin oyunu yükseltmek ve şehre hizmet etmek olduğunu söyledi.

Başkan Osman Genç, Meşe Kültür Tesisleri'nde verilen yemekte AK Parti Canik Kadın Kolları üyeleri ile biraraya geldi. Eşi Nimet Genç ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz'ün de katıldığı yemekte partili kadınlarla sohbet eden Başkan Genç, önümüzdeki yerel seçimlerde hep birlikte AK Parti'nin oyunu daha da yükselteceklerini söyledi. Canik'te 10 yıldır teşkilatla uyumlu bir şekilde çalışarak güzel hizmetlere imza attıklarını belirten Genç, "İl teşkilatımız olsun, kadın kollarımız olsun, gençlik kollarımız olsun sürekli istişare halinde olduk, uyumlu bir şekilde güzel hizmetlere imza attık. Canik'in geldiği bu noktayı birlikte başardık. Ancak şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Bu yeni dönemde hep birlikte her zamankinden daha çok çalışarak partimizin oyunu yükseltmek için çalışacağız" dedi.

AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, Türkiye'mizi hizmetle buluşturmuştur. Başbakanımızın bir hedefi var, o da 2023 ve 2071. Bu noktada bizler de şehrimize, ülkemize hizmetin devam etmesi için AK Parti'nin oyunu daha yukarılara taşıyacağız. Sizler gerek bizlere verdiğiniz fikirler, yaptığınız aktif çalışmalarla şehrimize ve partimize büyük hizmetlerde bulunuyorsunuz. Bundan sonra da bu uyumlu çalışmamız devam edecektir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Nimet Genç Türkiye Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title