Haberler

Başkan Kılıç, Bayramda Boş Durmadı

Abone Ol

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, bayram süresince ziyaretlerde bulundu ve halkın bayramını kutladı.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, bayram süresince ziyaretlerde bulundu ve halkın bayramını kutladı.

İlgili bakanlıktan göreve iade yazısı gelmediği için bir süredir görevine başlayamayan Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Başkan Kılıç, ilk olarak, Edremit Belediyesi'nin bahçesinde düzenlenen halka açık bayramlaşma programına katıldı. Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda başkan Kılıç, sevgi gösterilerine maruz kaldı. Tüm katılımcılarla bayramlaşan başkan Kılıç, sohbet edip hasret giderdi.

Katılımcılar, başkan Tuncay kılıç ile birlikte günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Kılıç, daha sonra Edremit Ülkü Ocakları binasına giderek Ülkücü gençlerle bayramlaştı. Daha sonra özel aracıyla Balıkesir il merkezine giden başkan Tuncay Kılıç, rahatsızlığı dolayısıyla evinde istirahat eden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u ziyaret etti. İsmail Ok'un kendisini Kepsut'a da yalnız bırakmadığını söyleyen Kılıç, İsmail Ok'un kadim dostu olduğunu vurguladı.

Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, daha sonra, MHP Balıkesir İl Başkanlığı'na giderek bayramlaşma törenine katıldı. İl Başkanı Bayram Çılgın ve yöneticiler tarafından ilgiyle karşılanan Kılıç, partililerle tek tek bayramlaşıp sohbet etti. Kılıç, daha sonra başkan Bayram Çılgın ile birlikte Balıkesir Ülkü Ocakları Teşkilatı'nı ziyaret etti. İl merkezindeki Ülkücü gençlerin bayramını kutlayan Kılıç, Edremit'e döndükten sonra da esnaf ziyaretlerini sürdürdü. İlçe merkezinde esnaflar ile bayramlaşan Tuncay Kılıç, halkın sevgi gösterileriyle karşılaştı. Kılıç, bayram süresince belde ve köylere ziyaretler gerçekleştirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Tuncay Kılıç Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title