Haberler

Başkan Odabaşı: "Derneklerimiz Kaynaşma Yeri Olsun"

Abone Ol

Gölbaşı Ardahanlılar Derneği'nin lokali, düzenlenen törenle açıldı.

Gölbaşı Ardahanlılar Derneği'nin lokali, düzenlenen törenle açıldı.

Gölbaşı Ardahanlılar Derneği'nin Lokalinin açılışında yaptığı konuşmada "Derneklerimiz ayrışma değil birleşme ve kaynaşma yerleri olmalıdır" dedi.

Gölbaşı Ardahan İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali'nin açılışı, eski Bakanlardan Abdülkerim Doğru, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın da katıldığı bir törenle gerçekleştirildi. Lokalin açılışında konuşan Belediye Başkanı Odabaşı, derneğin hayırlı olması dileğinde bulundu. Odabaşı, Ardahanlı'sıyla, Karslı'sıyla, Gümüşhaneli'siyle, Kırşehirli'siyle ve tüm illerden Gölbaşı'na gelenlerin büyük Gölbaşı ailesini oluşturduklarını belirterek, "Doğduğu yerin kültürünü yaşatmak, burada iyi günlerinde, kötü günlerinde bir arada ve dayanışma içinde olmak için bu hemşehri dernekleri mutlaka olacaktır. Bu derneklerimizin güzel sosyal faaliyetleri de olacak. Ben diyorum ki, bu derneklerimiz ayrışma değil, her zaman birleşme ve kaynaşma yeri olsun. Birlik ve beraberlik içinde Gölbaşı ailesini en iyi yere getirmeliyiz" dedi.

Dernek lokalinin açılışına Gölbaşı Emniyet Müdür Cafer Tozluoğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum başkanları ve temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Odabaşı Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title