Haberler

Başkan Özcan Çavuşlu Esnafını Ziyaret Etti

Abone Ol

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Toroslar Belediye Başkan adayı Şefik Zengin ile birlikte Çavuşlu semtinde iş yapan esnafları ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Toroslar Belediye Başkan adayı Şefik Zengin ile birlikte Çavuşlu semtinde iş yapan esnafları ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Özcan, "Toroslar ilçe belediyesinin bugüne kadar bu bölgede ticareti geliştirecek yatırım yapmamasından dolayı, bu ilçemiz diğer ilçelere göre ekonomik anlamda daha durgun bir yapıya sahip. Fakat Toroslar adayımız Şefik Zengin ile birlikte, bu durgunluğu giderecek projelerimiz hazır. 1 ay içerisinde faaliyete girecek olan yeni otogar sayesinde, Toroslar'da büyük bir ekonomik canlılık yaşanacak. Otogarın Toroslar ilçesinde yer alacak olması; başta konaklama, ulaşım, yiyecek-içecek olmak üzere birçok ticari sektörün buraya taşınması anlamına geliyor ki, bu durum ilçede ekonomik bir hareketlenme ve canlılık yaratacak" dedi.

Yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler sayesinde, Torosların artık büyük bir köy görüntüsünden çıkacağını kaydeden Özcan, "Mersin'in en büyük genişleme alanına ve yatırım için binlerce dönüm arsaya sahip olan Toroslar, hak ettiği konuma bizimle kavuşacaktır. Böylece Toroslar'da hareketlenecek olan ticari hayat, buradaki esnafımızı da olumlu yönden doğrudan etkileyecektir" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şefik Zengin Macit Özcan Toroslar Çavuşlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title