Haberler

Başkan Tuna Sanayicilerle El Ele

Abone Ol

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (SİSİAD) ziyaret etti.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (SİSİAD) ziyaret etti.

Başkan Tuna, SİSİAD Başkanı Hasan Toprak'ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Büyük bir ilgi ile karşılanan Tuna, Sincan'ı el ele yönettiklerinin altını çizdi. SİSİAD'nin sosyo-kültürel alandaki çalışmalarının her sivil toplum kuruluşuna örnek olması gerektiğini belirten Tuna, "SİSİAD'nin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Sincan Belediyesi ve SİSİAD işbirliği ile maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize okuma salonlarında dershane hizmeti vererek eğitimlerine katkı sağlıyoruz. SİSİAD'ne bu örnek çalışmaları için çok teşekkür ediyor ve tüm kuruluşlara örnek olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik içinde çok hizmetlere adımlar atacağız" diye konuştu.

SİSİAD Başkanı Hasan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri ise, Başkan Tuna ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ortak akıl ve işbirliği ile Sincan'ın Başkent'in parlayan yıldızı haline geldiğini belirten SİSİAD Başkanı Toprak, Başkan Tuna'ya teşekkür etti. Hoş bir sohbet havasında geçen ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Toprak Mustafa Tuna Etimesgut Sincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title